Yrityksen tarina

Mistä MasteraSoft sai alkunsa?

Yli 25 vuotta ohjelmistokehitystä

MasteraSoftin perustajalla Timo Lintusella on yli 25 vuoden kokemus ohjelmistoyrittäjyydestä pk-yritysten liiketoimintasovellusten alueelta. Timon aiemmin perustama Kassava Oy sekä FuturSoft Oy (nykyisin Vitec Futursoft), jonka co-founder hän on, ovat toimittaneet toiminnanohjauksen ohjelmistoja yli 2000 yritykselle Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Timo toimi ensimmäisen 25 vuotta kestäneen ERP-uransa jälkeen jonkin aikaa itsenäisenä IT-konsulttiyrittäjänä ja sen jälkeen IT-asiantuntijana maahantuontialalla.

MasteraSoft syntyi vuonna 2023 kehittämään korkealaatuisia pilvipohjaisia liiketoimintasovelluksia valituille toimialoille.

Kehitämme parhaillaan toimialakohtaista pilvipalvelua, joka tullaan julkistamaan vuoden 2024 aikana.

masterasoft timo lintunen ohjelmistokehitys

Toimintamallimme

Ohjelmistoratkaisujemme perustana toimivat Azuren ja sen Azure SQL -tietokannan ohella Microsoftin .NET-teknologiat, kuten ASP.NET ja Blazor.

Toimintaamme ohjaa aina asiakkaiden tarpeiden tarkan tunnistamisen pohjalle rakentuva ketterä kehitysmalli.

Siinä kehitämme asiakasyritykselle prosessit tämän hetken ja lähitulevaisuuden toimintamahdollisuuksien mukaisesti, keskittyen yrityksen arvonmuodostusta merkittävällä tavalla kehittäviin ratkaisuihin. Toimialakohtaiset prosessi-innovaatiot perustuvat nykyisten toimintamallien hienovaraiseen kyseenalaistamiseen.

Samoin keskeistä on asiakkaiden nykytoiminnassa havaittavien kehitystarpeiden syvällinen analyysi ja muutosmahdollisuuksien tunnistaminen.

Tarpeeseen räätälöityjä ohjelmistoja

Emme siis kehitä ohjelmistoa vain nykyisiin toimintaprosesseihin, vaan ennen kaikkea lähitulevaisuudessa toteutettaviin uudistettuihin prosesseihin. Ajattelemme aina myös oman asiakkaamme asiakasta, jotta asiakkaamme asiakas saa mahdollisimman hyvää palvelua.

Toimintamalliamme kuvaa pitkä aikajänne. Meillä on aikaa ja halua aidosti kehittää asioita.

Meillä ei ole kiirettä realisoida potentiaaliamme kvartaalitalouden malliin, vaan sen sijaan toimintaamme suunnitellaan kymmenenkin vuoden aikajanalla.

Pitkäjänteinen suhtautuminen ohjelmistojen kehittämiseen on yksi perimmäisistä toimintaamme ohjaavista arvoista. Muita arvojamme ovat innovatiivisuus, joustavuus ja työn merkityksellisyys.

asiakaslahtoinen ohjelmisto masterasoft

Asiakaslähtöistä tuotekehitystä

Meillä on pitkä kokemus asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä.

Olemme tottuneet järjestämään mm. kehitystoiveäänestyksiä, käyttäjätutkimuksia sekä käytettävyystutkimuksia, joilla ohjelmistoja kehitetään asiakkaiden todellisiin tarpeisiin. Näin varmistamme, että käyttäjät aidosti pitävät kehittämistämme ohjelmistoista.

Ohjelmistojen käyttökoulutukset live-toteutuksina ja videotallenteiden muodossa ovat keskeistä osaamistamme. Olemme kehittäneet useita verkkokursseja ja pidämme näitä hyvänä tapana live-koulutusten rinnalla.

Live-koulutukset puolestaan muotoutuvat läsnäolijoiden mukaan interaktiivisiksi oppimistapahtumiksi.

Vaivaton käyttöönotto

Se, kuinka vaivatonta uusi ohjelma on ottaa käyttöön ja kuinka helppoa sitä on käyttää ovat keskeistä asiakastyytyväisyydelle. Siksi tarjoamme asiakkaillemme kattavaa tukea niin ohjelmiston käyttöönottoon kuin käyttöönkin.

Haluamme, että asiakkaillamme on mahdollisimman matala kynnys pyytää apua. Siksi tarjoamme muun muassa etätukea, jossa asiakkaan ongelmaa ratkotaan yhdessä ruudunjaon avulla.

Tarjoamme ohjelmistoillemme myös selkeät ja laadukkaat käyttöohjeistukset. Uskomme, että ohjeiden on oltava aina helposti saatavilla, eikä tietoa saa joutua etsimään pitkään. Versioissa tulevien uusien toimintojen neuvonta ohjeiden muodossa on tärkeässä roolissa, koska uutuuksilla ei ole merkitystä, ellei käyttäjä löydä uusia mahdollisuuksia ja osaa niitä ottaa käyttöön.

Haluamme myös tehdä ohjelmistoihimme tutustumisesta ja niiden hankkimisesta helppoa ja riskitöntä. Siksi tarjoamme ohjelmistoihimme maksuttoman 60 päivän kokeiluajan, jolloin asiakas pääsee käyttämään ohjelmaa todellisilla tiedoilla.

Haluatko lisätietoja MasteraSoftin tuotteista?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö